O oyuncunun aklı Trabzonspor’da

Trabzonspor ikinci transfer döneminin ilk atağını Akhisar Belediyesporlu Güray'la başlatmayı planlıyor. Transfer döneminde eksik bölgelere nokta atışı yapmayı hedefleyen Bordo-Mavili yönetim Akhisar Belediyespor’un oyuncusu Güray Vural’a kanca attı. Haber

O oyuncunun aklı Trabzonspor’da

Trabzonspor ikinci transfer döneminin ilk atağını Akhisar Belediyesporlu Güray'la başlatmayı planlıyor.

Transfer döneminde eksik bölgelere nokta atışı yapmayı hedefleyen Bordo-Mavili yönetim Akhisar Belediyespor’un oyuncusu Güray Vural’a kanca attı.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Güray Vural’ın menejeri Erdinç Şehit, oyuncunun Akhisar Belediyespor ile kontratının sürdüğünü belirterek, şuanda ben Trabzonspor takımı ile görüşmüyorum. İki kulüp görüşüp anlaşırlarsa ondan sonra biz bir araya gelip anlaşacağız dedi.

Güray Vural’ın Trabzonspor’da oynamayı çok istediğini vurgulayan Erdinç Şehit, bizde gelişmeleri yakından takip ediyoruz futbolcunun kalbi Trabzonspor ile atıyor dedi.

Akhisar Belediyespor’da kontratı bulunan oyuncunun 3 ay sonra serbest kalacağını belirten Menejer Erdinç Şehit, Akhisar Belediyespor bu oyuncuyu vermek zorunda. Bu konuda ya Akhisar Belediyespor risk alacak vermem diyecek sezon sonu serbest gitsin bizi ilgilendirmiyor diyecek  ya da bu konuda Akhisar Belediyespor ya oyuncudan para kazanma yoluna gidecek diğer bir seçenek oyuncu kazanma açısından takas formülünü devreye sokacak dedi.

Birçok kulübün Güray Vural’ı istediğini belirten Şehit, bu konunun yakın zamanda netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın Güray Vural Transferi için Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ile görüşme yapacağı ve görüşmeden olumlu sonuç çıkması halinde imzaların atılacağı belirtildi.

Trabzonspor'un Güray için karşı tarafa İshak, Soner ve bir miktar para önereceği iddia edildi.

Başarılı oyuncu bu sezon Süper Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında çıktığı 18 karşılamada 5 gol 2 asistle oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor