O ismin gözü Trabzonspor'da

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Trabzonspor maçı öncesi iddialı konuşarak, “Burada Galatasaray’ı yendiğimiz gibi Trabzonsporu da yenmek istiyoruz” dedi.

O ismin gözü Trabzonspor'da
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Trabzonspor maçı öncesi iddialı konuşarak, “Burada Galatasaray’ı yendiğimiz gibi Trabzonsporu da yenmek istiyoruz” dedi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi Teknik Direktörü Mutlu Topçu, iddialı açıklamalarda bulundu.

Ligin 26. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanından aldıkları bir puanın çok önemli olduğunu belirten Topçu, “Bizim açımızdan da zor bir maçtı. Burada puana bakmak lazım. Her ne kadar bu maç öncesi küme düşme mücadelesi veren takımlarla puan farkımız olduğu görünse de bunu korumak da gerekiyordu. Bizim için çok değerli bir puandı. İçeride belki kaybettiğimiz son maçı berabere bitirip, orada kaybetseydik o zaman puan farkımız azalmış olacaktı. Onun için Mersin’den çok değerli bir puan aldık” şeklinde konuştu.

“TRABZONSPOR GÜÇLÜ BİR TAKIM”

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor ile ilgili de konuşan Mutlu, rakibin kaliteli oyunculara sahip olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor çok iyi bir takım çok kaliteli oyuncuları var. Süreç öyle ilerliyor ki lig her geçen hafta değişiyor. Futbol geçmişe bakmıyor, önüne bakmak zorundasın. İyi oyuncuları var ama bir türlü istedikleri takım oyununa ulaşamadılar. Netice itibarıyla onlar için de bizim için de çok önemli bir mücadele. Sonuçta bir an önce üst takımları yakalamaya çalışıyoruz biz de. Galatasaray maçında olduğu gibi seyircilerimizin de desteğiyle maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçta baskılı oyunu tercih edeceğim” ifadelerini kullandı.

“HABİBOU’DAN YARARLANACAĞIZ KARCEMARSKAS’IN KALMASINI İSTİYORUZ”

Habibou’nun bugün ilk antrenmanına çıktığını ifade eden Topçu, “Habibou sakatlıktan sonra bugün ilk antrenmanına çıktı. Ben de performansını merak ediyorum. Bakacağız maçta ilk 11’de olmasa da ilerleyen dakikalarda ondan yararlanabiliriz. Karcemarskas 6 sezondan beri burada bizim için çok değerli bir insan. Gaziantepspor’un vazgeçilmezlerinden, biz kalmasında yanayız. Kulübümüz ona güzel bir teklifte bulunmuştur. Karce düşünüyor, onunda gelecek planlaması vardır. Bakacağız sezon sonunda ne olacak” sözlerini sarf etti.

“BİR TEK BİZ ÜMİT MİLLERE 3 OYUNCU VERDİK”

"Umarız oyuncularımızın çoğu milli takımda oynar" diyen Topçu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bir tek Gaziantepspor’un Ümit Milli Takım’da 3 oyuncusu var. Umarız bundan sonra da göndereceğimiz her oyuncu milli takımda oynar bu bizi gururlandırır. Türkiye liginin milli takım maçları nedeniyle erken bitmesi değerlendirilir. Biz zaten hem kupada hem lig de 3 günde bir maç oynuyorduk. Söz konusu milli takım ise gerisi önemli değil. Milliler zor bir gurupta.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler