O isim gelecek mi ?

Trabzonspor’da Futbol Koordinatörlüğü olarak görevine başlayan Yılmaz Büyükaydın Teknik Direktör, transfer ve kulübün işleyişi hakkında Haber61 Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu. Futbol Koordinatörü Büyükaydın yaptığı açıklamada, Antalyaspor kar

O isim gelecek mi ?

Trabzonspor’da Futbol Koordinatörlüğü olarak görevine başlayan Yılmaz Büyükaydın Teknik Direktör, transfer ve kulübün işleyişi hakkında Haber61 Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu.

Futbol Koordinatörü Büyükaydın yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşılaşmasında 10 dakika soyunma odasına girerek görevine başladığını belirterek, spor konusunda direkt Muharrem Usta’ya bağlı çalışacaklarını dile getirdi.

Trabzonspor Kulübünde bir İcra Kurulu kurulduğunu dile getiren Yılmaz Büyükaydın, bu komitenin içinde Sayın Başkan Muharrem Usta Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Tuncay Bekiroğlu ve Asım Örem var futbol kısmı ile ilgilenen İcra Kurulu  bizde o kurulun içerisinde direk o yetkilerle görev yapacağız dedi.

Teknik Direktör konusuna değinen Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, kendisinden önce bazı görüşmelerin konuşmaların yapıldığını belirterek, ben Cuma günü yapılan toplantıdan sonra görevime başladım ardından Cumartesi lig maçı oynandı bu konularla ilgili bir iki gün içinde toplantı gerçekleştireceğiz ve bu konuları karara bağlayacağız dedi. Herkesin kafasında bir ismin olmasının gayet normal olduğunu belirten Büyükaydın, biz Trabzonspor için en doğru kararı vereceğiz yapılacak toplantı sonrası bu yönde bir karar çıkacaktır dedi.

Mali konularla ilgili çok ciddi sıkıntıların olduğunu dile  getiren Büyükaydın, gelişi güzel adım atamayız. Her yeni hoca yeni bir yapı demektir ve buda bize büyük bir maddi külfet demektir ifadesini kullandı.

Ersun Yanal konusuna açıklık getiren Büyükaydın, transfer bitmiş diye bazı söylentiler dolaşıyor böyle bir şey yok Yanal’ın yönetim ile bir görüşmesi oldu. Ersun Yanal Trabzonspor’dan ayrılırken Süleyman Hurma’ya bir rapor verilmiş ama raporla ilgili kendilerine soru sorulduğu zaman raporu bulamadıklarını söylüyorlar ve konu Başkan Muharrem Usta’ya gitmiş. Bu rapor ile ilgili Başkan Usta ve Yanal bir araya gelmiş olay bu dedi. Ersun Yanal geçmiş dönemde yaptığı bir çok hatanın farkında olduğunu söyleyerek bunları Ersun Yanal dile getirmiş şuanda net anlaşılmış bir teknik adam yok kulübün menfaatleri doğrultusunda gerekeni yapacağız dedi.

Devre arası transfer politikası hakkında da açıklamalarda bulunan Yılmaz Büyükaydın, şu anda doğru adımlar atmamız gerekiyor. Çok ciddi bir oyuncu yapısı elimizde mevcut dedi.

Devre arası transferlerinin çok zor olduğunu belirten Büyükaydın, Trabzonspor’un şuan ki konumu itibari ile hiç oyuncu almaması en iyisi ama elimizdeki oyunculardan iyi bildiğimiz bize  fayda sağlayacak oyuncuları takasta değerlendirebiliriz oda şartlar uygun olursa bu şekilde 1-2 transfer yapabiliriz şartlar oluşmazsa transfer yapamayacağız çünkü böyle bir hamle yaparsak yarın kulübün önünü tıkarız dedi.

Doğru adımlarla ilerlemeleri gerektiğine vurgu yapan Büyükaydın, elimizde 56 oyuncu var bu sayıyı aşağıya çekmemiz lazım dedi. Ellerinde çok kıymetli oyuncuların olduğunu belirten Sportif Direktör Yılmaz Büyükaydın, bu oyuncuları hibe edemeyiz bazı şeyler yazılıp çiziliyor bunlar doğru değil.7-8 oyuncunun devre arasında gideceği konusunda bunları yazarken karşılarında o isimlerinde insan olduklarını ve duygularının olduklarını unutmamaları gerekiyor. Bu takım hepimizin bu kadar da bu takımı yıpratmanın bir anlamı yok dedi. Bu yazılan isimlerden çıkıp futbol oynamasını beklemek ne derece doğru dedi.

Haber :Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler