O da Trabzonspor'u zorladı!

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isimlerin maliyetlerinin yüksek olması ve Türkiye'deki döviz artışı bordo-mavili kulübün kasasını zorladı.Gelecek sezonki transfer politikasını da bu yönde belirleyecek olan Karadeniz ekibinin, mevcut kadroda yer ala

O da Trabzonspor'u zorladı!

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isimlerin maliyetlerinin yüksek olması ve Türkiye'deki döviz artışı bordo-mavili kulübün kasasını zorladı.

Gelecek sezonki transfer politikasını da bu yönde belirleyecek olan Karadeniz ekibinin, mevcut kadroda yer alan ve fazla verim alınamayan oyuncuları göndererek yerlerine daha kaliteli ve maddi olarak kulübü zorlamayacak transferleri düşüneceği belirtildi.

Özellikle artan döviz kurunun verdiği ekonomik zarar Trabzonspor'u biraz daha borç batağına sürükledi . İşbilmez yönetimin yüksek ücret  vererek aldığı  yabancı futbolcuların  maliyeti eklenince Trabzonspor bu sezon oldukça zorlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor