Nusret Yılmaz suskunluğunu bozdu

Haber61/Spor Servisi - TFF seçimlerinden sonra en fazla etkilenen takım Trabzonspor oldu. Yöneticiler istifa etti, görüş ve fikir ayrılıkları oldu. Bordo mavi camia Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na büyük tepki gösterdi. Nedeni de “Ya o kupa beni alaca

Nusret Yılmaz suskunluğunu bozdu
Haber61/Spor Servisi - TFF seçimlerinden sonra en fazla etkilenen takım Trabzonspor oldu. Yöneticiler istifa etti, görüş ve fikir ayrılıkları oldu. Bordo mavi camia Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na büyük tepki gösterdi. Nedeni de “Ya o kupa beni alacak ya ben o kupayı” diyerek seçilmesine karşın ‘Şike yoktur’ diyen Demirören’i desteklemesi.
Son yaşanan ayrılık ise Hukuk Kurulu’nda oldu.
Hukuk Kurulu top yekün istifa etti.
Erdem Egemen, Hakan Orhan ve Atilla Dilaver..
Böylece Trabzonspor’un şike soruşturmasındaki hafızası tamamen silindi. 
Daha önce de Hukuk Kurulu’nun önemli isimlerinden olan hatta şike davasında duruşmalara katılarak FB Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın karşısına geçip yargılanmasını sağlayanlardan avukat Nusret Yılmaz  da istifa etmişti.
Bu süreç kopmalarla devam ediyor.
Avukat Nusret Yılmaz son TFF süreciyle ilgili haber61’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Şahısları değil Trabzonspor Kulübü menfaatlerini esas aldığımızı ve meseleye bu doğrultuda baktığımızı ve eleştirilerimizi bu doğrultuda yaptığımızı defadan dile getirmiştim. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun icraatlarını da bu çerçevede değerlendirdim ve ona göre tavır belirledim.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun  eylemleri ile söylemlerinin çeliştiğine, birlik ve beraberliği tesis edemediğine, kulübün bütün değerlerini yerle bir ettiğine ve kulüp açısından telafisi imkansız zararlara yol açabilecek bir yola girildiğine vurgu yapmış; bir dönem katkı vermeye çalıştığım hukuk kurulundan da  bu sebeplerle ayrılmıştım. Bunu söylemekten hoşlanmıyorum ama geçen süreç maalesef beni haklı çıkardı.  
 
Bunları konuştuğumuzda kabullenmeyenler ve sözlerimize farklı anlam yükleyenler de bugün gerçekle yüzleşmek durumda kaldılar. Ve artık Kral çıplak!
 
Kulüp Başkanının samimi davranmadığının benim açımdan en büyük göstergelerinden bir tanesi bütün ısrarlarıma rağmen CAS sürecine müdahil olmaktan imtina etmesi idi. Son TFF Genel Kurulundaki tavrı da aynı paraleldedir. Bu örnekleri çoğaltmak elbetteki mümkündür. 
 
TRABZONSPOR KONGREYE GİTMELİDİR
 
Trabzonspor bu travmanın etkilerini azaltabilmek, toparlanabilmek ve yoluna devam edebilmek adına bir an önce yargının da işaret ettiği şekilde kongreye gitmelidir. Hukuk ve Adalet kavramları sadece şike davasında kullanılabilecek kavramlar değillerdir. 
Camia olarak maddi manevi anlamda dip yaptığımız bu durumdan kurtulabilmek adına herkes egolarından sıyrılarak hareket etmeli ve taşın altına elini koymaktan çekinmemelidir. Trabzonspor’u zor günlerin beklediği aşikardır. Ama camiamız tarihinden, geleneklerinden, özünden, yüklendiği misyondan, güç alarak bu sıkıntılı dönemi de aşacak ve çalınan haklarının iadesi için mücadeleye devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler