Nevzat Aydın: "Taraftar biraz sabırlı olsun"

Nevzat Aydın, "Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Onların arzu ettiği takımı oluşturacağız" dedi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.   Transfer çalışmaları

Nevzat Aydın: "Taraftar biraz sabırlı olsun"

Nevzat Aydın, "Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Onların arzu ettiği takımı oluşturacağız" dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.
 
Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini dile getiren, bazı futbolcuların da ayrılacağını ifade eden Aydın, "Elimizden oyuncu çıkartamazsak yapacağımız transferler sıkıntı yaratabilir. UEFA'nın bu konuda bize uyguladığı bir kısıtlama söz konusu. Bütçe kotamız var ve buna göre hareket etmek durumundayız. Bu nedenle de özellikle gönderilecek oyuncular konusunda ciddi bir çalışma yapılıyor" dedi.
 
Bu yıl Copa Amerika ve Euro 2016 olduğunu hatırlatan Aydın, "İkisinin aynı döneme denk gelmesi transfer görüşmelerini yavaşlatıyor. Ama bu konuda hummalı bir çalışma var. Görüştüğümüz oyuncuların basına yansımaması önemli. Bir isim ortaya çıktığında fiyatı değerinin iki katına çıkıyor. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Onların arzu ettiği takımı oluşturacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor