Net penaltıyı vermedi!

Maçın geneline bakıyorsunuz; pozisyon olarak da oyun olarak da Trabzonspor galibiyete daha yakın gözüküyor. Ama İstanbul'un üç büyüğü ile oynarken "iyi oynamak" yetmiyor. Her an dikkatli olacaksın. Bir pozisyon yakalarlar, golü yaparlar. Puanları alır gid

Net penaltıyı vermedi!

Maçın geneline bakıyorsunuz; pozisyon olarak da oyun olarak da Trabzonspor galibiyete daha yakın gözüküyor. Ama İstanbul'un üç büyüğü ile oynarken "iyi oynamak" yetmiyor. Her an dikkatli olacaksın. Bir pozisyon yakalarlar, golü yaparlar. Puanları alır giderler. Bir de hakem faktörü var tabii.

Mesela Trabzonspor'un lehine bir pozisyon var; net bir penaltı! Ama Cüneyt Çakır'ın önünde olmasına rağmen "Ses" yok!

Hakem Cüneyt Çakır oldu mu Türkiye'deki maçlarda bu hakemin kafasında bazı şeyler dolaşıyor. Ya rahat değil, ya bir şeyler düşünüyor! Duruma göre karar veriyor, pozisyona göre değil!

Cüneyt Çakır nasıl diye sorulduğunda hep "Ohhh" yani "iyi" demek istiyorum ama bir türlü "Ohhh" diyemiyorum. Hep "Ehhh" yani " İdare eder" şeklinde yorumum oluyor. Dün de benden "Ohhh" değil "Ehhh" aldı!

Kimse kırılmasın. Trabzonspor, kaleci Onur ile şampiyonluğa oynayamaz! Tekrar ediyorum; Onur ile şampiyonluğa oynayamazsın! Hava toplarında Onur çok zayıf bir kaleci. Bakın "zayıf" demiyorum "çok zayıf." Ama öyle böyle işi götürüyor.

Onur hiçbir zaman şampiyonluğa oynayacak bir takımın kalecisi olamaz. Çünkü kalecinin çok hata yapmaya hakkı yok. Çünkü arkasında kimse yok.
Bir tarafta Onur var, bir tarafta Muslera var.

Muslera'ya iki yan top geldi çıkıp aldı. Hissederek oynuyor, yılanı görüp hemen harekete geçiyor. Beşiktaşlı Tolga için de görüşüm aynı. Ama Tolga, Onur'dan bir gömlek daha iyi. Türkiye'de iki kaleci var çok iyi olan biri Muslera, diğeri de VolkanTrabzonspor en kötü berabere bitirebileceği maçı kazanamadı. Bu ne

ticede teknik direktör Şota'nın da payı var. Özer'e bu kadar tahammül etmesini anlayamadım. Mehmet Ekici eğer sakat değilse oynaması gerekir. Eğer sakatsa da yedek kulübesinde oturmaması gerekir. Eğer şampiyonluğa gideceksen bu tip maçları kaybetmeyeceksin.

Bu sahanın zemini şampiyonluğa oynayacak olan Trabzonspor'a avantaj değil. Gelen takıma avantaj!

Ama Erkan Zengin'in de o pozisyonu kaçırmasını sakın kimse zemine bağlamasın. Ayağını yatırıp vursan o topu kimse çıkaramaz! Futbol böyle bir oyun. Sahada sadece oynamakla kazanılmıyor.

Hem becerikli olacaksın, hem kalecin iyi olacak hem de hakem gördüğünü çalacak.

SNEİJDER'İ ANLAYAN YOK

Umut'tan santrfor olmaz!
Umut'a umut bağladıysa G.Saray'ın umudu olamaz! Dün Podolski kaçırdığı gol ile şaşırttı. Onur'un yaptığı inanılmaz büyük hatayı yakalamışsın, topun dibine vursa golü atacak. Cardozo yakalasa o topu golü atardı!

Sneijder'in oynadığı futbolu anlayan bir tek Melo vardı, o da gitti. İki pozisyon sonrasını kimse düşünemiyor. Burak'a verdi, duvar pası yapıyor ama Burak nerede?
Burak, Akdeniz'e gitti! Umut'a öyle bir pas attı ki Sneijder, Umut karşı karşıya kaldı, geç kalınca golü kaçırdı!
Sneijder ile oynayabilen yok!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler