N'doye'den penaltı özrü

Trabzonspor’un yeni golcüsü N’Doye, gelecek haftalar için oldukça iddialı ve taraftarı rahatlatacak açıklamalar yaptı...   Geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyespor mücadelesinde kaçırdığı penaltıya çok üzülen ve bunun için taraftarlardan özür dileyen

N'doye'den penaltı özrü
Trabzonspor’un yeni golcüsü N’Doye, gelecek haftalar için oldukça iddialı ve taraftarı rahatlatacak açıklamalar yaptı...
 
Geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyespor mücadelesinde kaçırdığı penaltıya çok üzülen ve bunun için taraftarlardan özür dileyen Karadeniz ekibinin deneyimli yıldızı, sistemin oturmasıyla beraber Bordo-Mavililer’in çok daha etkili işler yapacağını belirtti.
 
‘Birbirimize saygı duyuyoruz’
 
Cardozo ile rekabetin Trabzonspor’a katkı sağlayacağını belirten N’Doye, “Büyük ve hedefi şampiyonluk olan her takımda rekabet olur. Önemli olan bu rekabetin takıma katkıya dönüştürülmesi. Cardozo çok önemli bir futbolcu. Onunla ve diğer genç arkadaşlarımızla uyum içindeyiz, birbirimize ve teknik direktörümüzün kararlarına saygı duyuyoruz. Tabii ki her futbol oynamak ister. Ben de öyle. Ancak oynamak için çok çalışmam gerektiğini biliyorum” dedi.
 
'Kente alıştım'
 
Yakın çevresine kente olan uyum sürecini atlattığını da söyleyen Bordo-Mavililer’in golcüsü şunları söyledi: Kente ve ortama alıştım. Arkamda ve beraber oynadığım futbolcular çok kaliteli. Atacağım ilk golü ve taraftarlarla birlikte yaşayacağımız sevinci merakla bekliyorum. Sorumluluklarımı ve benden beklenenleri biliyorum. Birkaç hafta sonra hem benim hem de takımımızın performansının yükseleceğine eminim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler