N'doye ve Yatabare kayıplarda

Trabzonspor'da beklenen verim alınamayınca kiralık olarak başka takımlara gönderilen N'doye ve Yatabare'den gelen haberler hiç iç açıcı değil.   Sezon başında Fransa kulübü Monpellier'e kiralanan Yatabare ile İngiliz ekibi Sunderland'e kiralık olarak gönd

N'doye ve Yatabare kayıplarda
Trabzonspor'da beklenen verim alınamayınca kiralık olarak başka takımlara gönderilen N'doye ve Yatabare'den gelen haberler hiç iç açıcı değil.

Sezon başında Fransa kulübü Monpellier'e kiralanan Yatabare ile İngiliz ekibi Sunderland'e kiralık olarak gönderilen N'doye, yeni kulüplerinde de başarı gösteremedi. Takımlarının gol sorununa çare olamayan ikiliden N'doye İngiltere'de 9 maçta 1 gol, Yatabare ise Fransa'da 25 maçta 4 gol 2 asist kaydetti.

İki futbolcu ile ilgili bordo mavili yönetimin ise yolları ayırma kararı aldığı bilinirken sezon sonunda gelecek tekliflere göre hareket edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor