N’Doye transferinde yine zarar

Trabzonspor’da N’doye transferi taraftarda heyecan yaratırken Bordo-Mavili camiada Kamerunlu oyuncunun transferinde harcanan para ise tartışmalara neden oldu. Bordo-Mavili ekipte forvet mevkiine transfer edilen 30 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Dame N’doye’ni

N’Doye transferinde yine zarar

Trabzonspor’da N’doye transferi taraftarda heyecan yaratırken Bordo-Mavili camiada Kamerunlu oyuncunun transferinde harcanan para ise tartışmalara neden oldu.

Bordo-Mavili ekipte forvet mevkiine transfer edilen 30 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Dame N’doye’nin transferinde harcanan ücret eski başkan Sadri Şener döneminde gerçekleşemeyen transferinde perde arkasını ortaya çıkarttı.

Sadri Şener’in başkanlığı döneminde borsaya bildirilen ve o dönem 26 yaşında olan N’doye’nin  transferine 6 milyon Euro bonservis bedeli ve oyuncuya da yıllığına 1.1 milyon Euro’dan 3 yıllık teklif yapılmasına karşın oyuncunun menejerinin ekstradan açıktan para istemesine sıcak bakmayan dönemine başkanı Sadri Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’ndan veto geldiği için gerçekleşmemişti.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun transfer komitesinin transferine onay verdiği N’Doye için Bordo-Mavili kulübün kasasından Hull City takımına sözleşme fesih bedeli olarak 3.1 Milyon Euro ve oyuncuya yıllığı 2.5 Milyon Euro’dan 3 yıllığına 7.5 Milyon Euro’ya anlaşma sağlandı. Şuan 30 yaşında olan futbolcuya bu transfer için toplamda 10.6 Milyon Euro para ödendi.

Sadri Şener döneminde oyuncunun transferi için futbolcuya toplamda 9.3 Milyon Euro para teklif edilmiş menejerin ekstradan açıktan para istemesi üzerine bu transfer gerçekleşmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor