N'Doye sahada iken!

Bordo-mavililerin Fildişi Sahilli eski futbolcusu Zokora Mbia ve N'Doye'den övgüyle bahsetti. Bu sezon Hindistan Ligi'nde Pune City forması giyecek olan Zokora, N'Doye'nin aktif Afrikalı futbolcular arasında en iyi forvet oyuncularından birisi olduğunu be

N'Doye sahada iken!

Bordo-mavililerin Fildişi Sahilli eski futbolcusu Zokora Mbia ve N'Doye'den övgüyle bahsetti.

Bu sezon Hindistan Ligi'nde Pune City forması giyecek olan Zokora, N'Doye'nin aktif Afrikalı futbolcular arasında en iyi forvet oyuncularından birisi olduğunu belirterek, "Onun sürati, tekniği ve bitiriciliği Trabzonspor'un tam da ihtiyacı olduğu bir forvet tipi. Ben oradaki taraftarın ne istediğini çok iyi bilen birisi olarak şunu söyleyebilirim ki N'Doye sahada iken taraftarlar tribünde gerçekten çok heyecanlı dakikalar yaşayacaktır" ifadelerini kullandı.

Zokora şöyle devam etti:

"Benim en çok şaşırdığım ve beğendiğim transfer ise Stephane Mbia oldu. O gerçekten lider bir oyuncu. Sahada olduğu anda takımı yönetmeyi, rakibi oyalamayı ve kendisine verilen taktik neyse ona uymayı seven bir oyuncu. Bence Türkiye'ye gelmiş en iyi orta saha oyuncularından biri. Zaten ilk maçta bunu herkese gösterdiğini düşünüyorum. Umarım taraftarda ona çabuk ısınır ve bu uzun bir birliktelik olur. Ancak yönetimin bu hamlelerinin çok yerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor