N’Doye: Gollerim yakında

Trabzonspor’a yeni sezon öncesinde İngiliz temsilcisi Hull City’den transfer edilen Dame N’Doye; Bordo-Mavili formayla çıktığı 7 Süper Lig mücadelesinde de rakip fileleri havalandıramayarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Son olarak geçen hafta Hüseyin Avni

N’Doye: Gollerim yakında

Trabzonspor’a yeni sezon öncesinde İngiliz temsilcisi Hull City’den transfer edilen Dame N’Doye; Bordo-Mavili formayla çıktığı 7 Süper Lig mücadelesinde de rakip fileleri havalandıramayarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

Son olarak geçen hafta Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçta Konyaspor’a karşı ilk 11’de sahaya çıkan Senegalli yıldız, yakaladığı birçok pozisyondan sonuç çıkaramayarak hem teknik ekibi hem de kulüp taraftarlarını üzmüştü. Bu durumla ilgili suskunluğunu bozan 30 yaşındaki futbolcu, yeni bir takıma geldiği ve bambaşka bir ortamla karşılaştığı için Bordo-Mavililer’e alışmasının biraz zaman alacağını belirtti. 

‘Beklentilerin farkındayım’

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan N’Doye, “Herkesin benden büyük beklentileri olduğunun farkındayım. Ben de istediğim performansı sergileyemediğimi biliyorum. Gol atamamak beni de demoralize ediyor. Ancak zamanla form grafiğimin yükseleceğine eminim. Bu konuda bana güvenilmesini istiyorum. Elimden geleni yapıp en kısa sürede gollerimi sıralamayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

Hull City’de 5 gol atmıştı

30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ara transfer döneminde Rusya Premier Lig ekibi Lokomotiv Moskova’dan 4 milyon Euro karşılığında Hull City’ye transfer olmuştu. Senegalli oyuncu, Ada ekibiyle 15 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergilemiş ve sezon sonunda da 3 milyon 150 bin Euro’ya Trabzon’a katılmıştı.

Kevin Constant’a milli davet

Trabzonspor’un Gineli yıldızı Kevin Constant, milli takıma çağrıldı. Bordo-Mavili kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kevin Constant, Gine Milli Takımı’nın 9 Ekim’de Cezayir ve 12 Ekim’de Fas ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edildi” denildi. 29 yaşındaki futbolcu son olarak, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’ndaki polislere hakaret ettiği sebebiyle göz altına alınmış; savcılığa ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı.

Bordo-Mavililer iç sahada gülemedi!

Spor Toto Süper Lig’de sahasında son olarak Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, son yılların en kötü iç saha performansını gösterdi. İlk 7 haftada hakem hatalarından da sık sık yakınan Bordo-Mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 4 puan toplayan Karadeniz ekibi, son 13 sezonun en kötü iç saha başlangıcını yaptı. Fırtına’nın yıldızları, en son 2002-2003 sezonunda 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 3 puan toplayarak bu alanda dibi görmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler