N'doye gol orucunu bozacak

Bordo-Mavililerin sezon başında kadrosuna kattığı ve Bordo-Mavili forma ile henüz golle tanışamayan oyuncusu N’Doye bugünkü Kayserispor maçında gol atmak istediğini söyledi Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı yıldız golcü N’Doye gol orucunu boz

N'doye gol orucunu bozacak

Bordo-Mavililerin sezon başında kadrosuna kattığı ve Bordo-Mavili forma ile henüz golle tanışamayan oyuncusu N’Doye bugünkü Kayserispor maçında gol atmak istediğini söyledi

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı yıldız golcü N’Doye gol orucunu bozmak istediğini söyledi. Bu sezon Bordo-Mavi forma altında golle tanışamayan ve Akhisar maçında da penaltı atışından yararlanamayan Dame N’Doye, bugün Kayserispor’a gol atarak üzerindeki şansızlığı kırmak istediğini söyledi.

Trabzonspor’un çok iyi bir ekip olduğunu da ifade eden N’Doye, “Bugün sahada elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz. Sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu nedenle maç maç düşünüp her maça final gözü ile bakacağız. İnşallah bende bugün Trabzonspor forması altında ilk golümü atarım. Bu günkü karşılaşmada gol atacağıma inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor