N'doye : Beklentilerin farkındayım

Bordo-Mavililer’e yeni sezon öncesinde İngiliz ekibi Hull City’den transfer olan Senegalli golcü Dame N’Doye, Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla 7 haftada sergilediği performansla beklenenin altında kalmıştı.   Fırtına’yla 5’i ilk 11’de olmak üzere 7 müc

N'doye : Beklentilerin farkındayım
Bordo-Mavililer’e yeni sezon öncesinde İngiliz ekibi Hull City’den transfer olan Senegalli golcü Dame N’Doye, Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla 7 haftada sergilediği performansla beklenenin altında kalmıştı.
 
Fırtına’yla 5’i ilk 11’de olmak üzere 7 mücadele görev yapan ancak  sahada kaldığı 508 dakikada rakip fileleri 1 kez bile havalandıramayan 30 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda kalelere tam 17 şut göndermiş ama meşin yuvarlak filelerle buluşmamıştı. Bu durumdan dolayı üzgün olan tecrübeli futbolcunun, pazartesi günü oynanacak Mersin İdmanyurdu mücadelesinde bu kötü gidişata dur demeyi hedeflediği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Şota Arveladze’ye önceki gün bir görüşme gerçekleştiren N’Doye’nin, “Benden beklentilerinizin büyük olduğunu biliyorum. Şanssız bir dönem geçirdim ve bu durumun farkındayım. Bunu kırmak için elimden geleni yapacağım. Milli arada iyi çalıştım ve gollerimi sıralamak için kendimi hazır hissediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor