Nani'nin formasını alan taraftar Haber61'e konuştu

Haber61 haber Servisi Trabzonspor Fenerbahçe maçındaki olaylar ülke gündemindekini yerini korurken, maçın 73. dakikasında Nani'nin formasını alan ve bazı taraftarların tepkisine maruz kalan Necati Çelebi isimli taraftar gazeteci Murat Aydın'a konuştu. Fan

Nani'nin formasını alan taraftar Haber61'e konuştu

Haber61 haber Servisi

Trabzonspor Fenerbahçe maçındaki olaylar ülke gündemindekini yerini korurken, maçın 73. dakikasında Nani'nin formasını alan ve bazı taraftarların tepkisine maruz kalan Necati Çelebi isimli taraftar gazeteci Murat Aydın'a konuştu.

Fanatik bir Trabzonsporlu olduğunu söyleyen Çelebi, "Doğdum doğalı Trabzonsporluyum. Benim kara sevdam Trabzonspordur. Bu renklerden başka bir tutkum da yoktur. Maçta, tribünde yaşadığım olay tamamen yanlış anlaşılmaktan kaynaklıdır." dedi.

1-928.jpg

Her seferinde Trabzonspor'un hakkının yendiğini söyleyen Çelebi, Nani'nin formasını yakmak için aldığını belirterek" Tribündeki diğer arkadaşlar dolayısıyla formayı hatıra için aldığımı zannetti. Halbuki böyle bir şey söz konusu değil. Yakmaya fırsat olmadan formayı geri attım. Renkdaşlarımın beni Fenerbahçeli zannetmesi zoruma gidiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor