Mustafa Yumlu’da sona doğru

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da yeni sezon planlamaları Teknik Direktör Ersun Yanal doğrultusunda sürüyor. Bordo-Mavili yönetim bir yandan UEFA kriterlerini yerine getirmenin hesaplarını yaparken diğer yandan önümüzdeki sezon mevcut kadrosunda for

Mustafa Yumlu’da sona doğru

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da yeni sezon planlamaları Teknik Direktör Ersun Yanal doğrultusunda sürüyor.

Bordo-Mavili yönetim bir yandan UEFA kriterlerini yerine getirmenin hesaplarını yaparken diğer yandan önümüzdeki sezon mevcut kadrosunda forma giyen isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Kadrodan birçok oyuncuyla yollarını ayırmanın hesaplarını yapan yönetim bir yandan da kalacak isimlerle anlaşma zemini arıyor.

Trabzonspor’un savunmasında bu sezon başarılı işlere imza atan Mustafa Yumlu’nun takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetimle yapılan görüşmeler olumlu şekilde sürerken başarılı oyuncunun da takımda kalmayı çok istediği ifade edildi. Sözleşmesi sona eren ve gelen teklifleri nazikçe geri çevirerek takımda kalmayı çok isteyen Mustafa'nın mutlu sona yakın olduğu ifade edildi.

Görüşmelerde herhangi bir pürüzün yaşanmadığı iki tarafın da anlaşmasının an meselesi olduğu ve oyuncunun 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor