Mustafa Yumlu kalacak mı?

Trabzonspor gelecek sezonun planlamasını yaparken eldeki futbolcuların durumu hakkında da karar aşamasında. Bu noktada görüşülmesi planlanan ilk isim ise sözleşmesi ay sonunda sona erecek olan Mustafa Yumlu olacak.   Teknik direktör Ersun Yanal, Mustafa Y

Mustafa Yumlu kalacak mı?
Trabzonspor gelecek sezonun planlamasını yaparken eldeki futbolcuların durumu hakkında da karar aşamasında. Bu noktada görüşülmesi planlanan ilk isim ise sözleşmesi ay sonunda sona erecek olan Mustafa Yumlu olacak.

Teknik direktör Ersun Yanal, Mustafa Yumlu ile ilgili kararını verdi. 28 yaşındaki stoperle 3 yıllık yeni sözleşme yapılması planlanıyor. Osmanlıspor ve Kasımpaşa başta olmak üzere pek çok kulüpten teklif almasına rağmen "Önce Trabzonspor'la görüşeceğim" diyen Mustafa'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Mustafa Yumlu bu sezon bordo mavililerle çıktığı 32 karşılaşmada 2 gol atıp 2 de asist kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor