Mustafa Akçay: "Allah’ın emri olmadığı sürece..."

Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu.

Mustafa Akçay: "Allah’ın emri olmadığı sürece..."
Osmanlıspor Teknik Direktör Mustafa Akçay, Trabzonspor galibiyetinin, Avrupa kupası maçı öncesi kendilerine öz güven aşıladığını söyledi. 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Maç öncesi kadrolar elimize geçtiğinde 3’lü oynayacak bir Trabzonspor hayal ettik. Kendi planlarımızı da ona göre yaptık. Rakip takımda Mustafa’nın çok kenarda kalması bizi biraz daha cesaretlendirdi. Özellikle savunmanın kenarına ya da arkasına yapacağımız eylemlere yoğunlaştık. Trabzonspor’un beklere yaptığı yardımın da az olması bizi orada daha da cesaretlendirdi ve merkeze girişlerimiz biraz daha iyi oldu. Trabzonspor’un geçmişe göre değişen bir oyun anlayışı var. Rakibin sıkıştırdığı alanlardan iyi çıktığımızı düşünüyorum. Güçlü bir takıma karşı kazandık. Çok mutluyuz. Perşembe günü oynayacağımız Avrupa maçı öncesi bize öz güven aşıladı. Trabzonspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

Yöneltilen bir soru üzerine Akçay, "Akyazı Stadı’ndan kombine aldım. Ancak bu tür kişisel konuları dile getirmek istemiyorum" dedi.

"TRABZONSPOR İLE ERKEN OYNAMANIN AVANTAJINI YAŞADIK"

Trabzonspor ile erken oynamanın avantajını yakaladıklarını da belirten Akçay, "Trabzonspor’un stoperlerinin ağır olması bizim hızlı oyuncularımız için avantaj teşkil etti. Trabzonspor geçmişe döneme nazaran sahada duruş biçimi, hareketliliği ve zorlayıcılığı çok yüksek bir seviyeye gelmiş. İyi de bir hocaları var. Zaman içerisinde doğru işler olacağına inanıyorum. Biz şu anda Trabzonspor ile erkenden oynamanın avantajını yaşadık” diye konuştu.

Akçay, “Trabzonspor’dan teklif gelirse ne düşünürsünüz?” şeklindeki soruya “Geçmişte bu yönde bir açıklama yapmıştım ve arkasındayım. Trabzonspor A takımının başına teknik direktör olarak dönmem. Bugünde aynı şeyi düşünüyorum. Allah’ın emri olmadığı sürece Trabzonspor A Takımını çalıştırmam yada aklımı kaybetmem lazım ki çalıştırayım. Ama bu kente borcum var. Altyapı ile ilgili bir teklif gelirse kabul edebilirim. Ama A takımı çalıştırmam. Tekrar söylüyorum Trabzonspor A Takımını kesinlikle çalıştırmayacağım. Ancak alt yapıda görev yaparım” şeklinde cevap verdi. 

Deneyimli teknik adam Trabzonspor için ise “Trabzonspor’a biraz daha sabır lazım. Bu takım düzelir. Burada en büyük görev siz basın mensuplarına düşüyor. Trabzonspor’un yönetimi hocası ve oyuncuları iyi ancak taraftarı sabırsız. Onlara bu sabrı sağlayacak olan yazdıklarınızla siz basın mensuplarısınız.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler