Muharrem Usta'nın 2017 hedefi!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta yapılacak kongrede ismi başkan adaylığı için geçen Muharrem Usta dün sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bordo-mavili kulübün 50. yılında şampiyonluğu hedef olarak koyan Usta, "Hep beraber yürüyoruz. Kenetlenirsek baş

Muharrem Usta'nın 2017 hedefi!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta yapılacak kongrede ismi başkan adaylığı için geçen Muharrem Usta dün sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Bordo-mavili kulübün 50. yılında şampiyonluğu hedef olarak koyan Usta, "Hep beraber yürüyoruz. Kenetlenirsek başarırız, geleceği yeniden kurarız. Hedef 2017" mesajını paylaştı.

Taraftarlardan yoğun ilgi gören Muharrem Usta'nın önümüzdeki hafta bir basın toplantısı ile projelerini ve yönetim listesini kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Dün İstanbul'da Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular derneğini ziyaret eden Muharrem Usta, kulübün ekonomik konusunda sıkıntılı günler geçirdiğini ve bu konunun üzerine dikkatlice eğileceklerini söyledi.

Bu arada yönetim listesi oluşturmak için liste çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Usta'nın çalışmalarında sona yaklaştığı vurgulanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor