Muharrem Usta'dan TS'li Futbolculara Mesaj!

Trabzonspor'da son dönemde oluşan "feda" düşüncesinin üstüne bir süre önce kaptan Onur Kıvrak'ın sözleşmesinde, aldığı ücreti azaltmasının ardından bugün de takımın 2. kaptanı Özer Hurmacı'nın aldığı ücrette indirime gideceği açıklandı.   Bu durum üzerine

Muharrem Usta'dan TS'li Futbolculara Mesaj!
Trabzonspor'da son dönemde oluşan "feda" düşüncesinin üstüne bir süre önce kaptan Onur Kıvrak'ın sözleşmesinde, aldığı ücreti azaltmasının ardından bugün de takımın 2. kaptanı Özer Hurmacı'nın aldığı ücrette indirime gideceği açıklandı.
 
Bu durum üzerine Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, twitter hesabından paylaştığı iki mesajda, "Yeniden diriliş hareketimize tam destek olan kaptan Onur Kıvrak ve 2'nci kaptan Özer Hurmacı'ya camia olarak teşekkürler. İyi olacak iyi. Her iki oyuncumuzun yüzde 35'lik indirimleri ideal bütçe için iyi örnek oluşturmuştur. Bütçe disiplini için kararlı şekilde yola devam" ifadesini kullandı.
 
usta-mesaj.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler