Muharrem Usta'dan flaş Lucescu açıklaması!

Trabzonspor kongresinde sandıktan Muharrem Usta'nın başkan olarak çıkmasının ardından Usta Haber61'e açıklamalarda bulundu. İlk olarak son 5 sandığın yeniden sayılmasıyla ilgili olarak değerlendirme yapan Usta " Fark az olduğu ğiçin Sayın Celil beyin demo

Muharrem Usta'dan flaş Lucescu açıklaması!

Trabzonspor kongresinde sandıktan Muharrem Usta'nın başkan olarak çıkmasının ardından Usta Haber61'e açıklamalarda bulundu.

İlk olarak son 5 sandığın yeniden sayılmasıyla ilgili olarak değerlendirme yapan Usta " Fark az olduğu ğiçin Sayın Celil beyin demokratik hakkı bulunuyor bunu kullanması normal. Ancak aynı durumda ben olsaydım sandık saydırmazdım" dedi.

Sonuç ne olursa olsun camianın her zaman yanında oldupunu hatırlatan Usta " Kulübün mali tablosu ve sıkıntıları biliyoruz. Sorunları çözmek için işe 4 elle sarılacağı" ifadelerini kullandı.

Son olarak teknik direktör Lucescu'nun sezon sonu büyük ihtimalle Trabzonspor'un başına geçeceğini söyleyen Usta "Ukrayna ligi hemen hemen Türkiye ile aynı bitiyor. Bir sorun olmazsa büyük ihtimalle takımın başında Lucescu olacak ve uzun soluklu bir çalışma başlayacak. Lucescu benim yakın arkadaşımdır büyük ihtimalle gelecek sezona onunla başlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler