Muharrem Usta'dan birleşme sinyali

Trabzonspor'da Aralık ayında gerçekleşen kongre için iddialı iki aday olan Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nun birleşmeye gidip gitmeyeceği camiada en çok merak edilen konu halinme geldi. Hekimoğlu daha önce yaptığı açıklamada "Dönüşümlü başkanlık" öneri

Muharrem Usta'dan birleşme sinyali

Trabzonspor'da Aralık ayında gerçekleşen kongre için iddialı iki aday olan Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nun birleşmeye gidip gitmeyeceği camiada en çok merak edilen konu halinme geldi.

Hekimoğlu daha önce yaptığı açıklamada "Dönüşümlü başkanlık" önerisiyle Usta'ya birleşme çağrısı yaptıklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını söylemişti. Bu açıklama üzerine gözler Muharrem Usta'ya çevrilirken Usta bugün basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı toplantıda birleşme için olumlu sinyaller verdi.

Usta, birleşme konusu ile ilgili gelen sorulara "Seçime daha var, bu süre içinde gelişmeler de sürprizler de olabilir" şeklinde cevap vererek kongre sürecinin oldukça heyecanlı olacağını gözler önüne serdi.

Öte yandan Sicil Kurulu'na tek liste çıkaramayan Trabzonspor'un seçimlere birleşmiş bir listeyle gidip gidemeyeceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor