Muharrem Usta Yönetim Kurulunu tanıttı

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Zorlu Grand Otelde yaptığı tanıtım toplantısı ile Yönetim Kurulu Listesini kamuoyuna tanıttı. Muharrem Usta’nın Yönetim Kurulunda yer alan Gençağa Meriç, Haber61’e yaptığı açıklamada, “Muharrem beyle biz 3 yıldır ber

Muharrem Usta Yönetim Kurulunu tanıttı

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Zorlu Grand Otelde yaptığı tanıtım toplantısı ile Yönetim Kurulu Listesini kamuoyuna tanıttı.

Muharrem Usta’nın Yönetim Kurulunda yer alan Gençağa Meriç, Haber61’e yaptığı açıklamada, “Muharrem beyle biz 3 yıldır beraberiz. Bir önceki seçimlere de beraber girdik. Biz bu işin altından kalkacağımıza eminiz. Projelerimiz var. Uygulayacağız. Bir başladığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. Hesaplarımızı yaptık. Trabzonspor’u başarıya götüreceğiz. 2 Altın yılımız var bu sezonlarda şampiyonluğu kovalayacağız ve bu takımı şampiyon yapacağız” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Orhan İlaslan Haber61’e yaptığı açıklamada, “Trabzonspor kritik bir süreçten geçiyor. Temennimiz kırmadan dökmeden iyi bir seçim olur. Trabzonspor için çalışacağız. Trabzonspor büyük bir camiadır. Bu yüklerin altından kalkacaktır. İyi bir planlama ile sorunları aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Mehmet Yiğit Alp Haber61’e yaptığı açıklamada, “Bu ağır yüklere alışkınız çok kaldırdık. Bunu da kaldırırız” şeklinde konuştu.

Önder Bülbüloğlu Haber61’e yaptığı açıklamada, “Geç başlamış olmakla birlikte çok iyi bir seçim çalışması yaptı. Trabzonspor’ yakışan çok iyi bir yönetim kurulu oluşturdu. Trabzon’a yakışan bir yönetim kurulu oluştu. Trabzonspor’u ayağa kaldıracağımıza inanıyorum. Ben aksaklıkların Trabzonspor’daki yönetim boşluğundan kaynaklandığına inanıyorum” dedi.

12351562_10153786094043958_401251718_o.jpg

Muharrem Usta tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor. Bu topraklar tekrar mavi kokacak ve tekrar ayağa kalkma zamanıdır diyorum. Milyonlarla birlikte yeniden yola koyulduk. Bütün Trabzonsporlular inansın ki tarihteki şanlı sayfalara yenilerini ekleyeceğiz. Bu yol çok değerli bir yol. Zor bir yol belki ama bu şanlı camia var oldukça hangi engellerle karşılaşırsak karşılaşalım bu başarılara ulaşacağımızın farkındayız. Belki zor durumda olmuş olabiliriz. Sportif olarak zor durumda olabiliriz. En önemlisi itibar olarak zor durumda olabiliriz. Tüm Türkiye’ye buradan sesleniyorum. Bizler zor şartlarda da olsan Trabzonspor’un gücü bizim içinde var olduğumuz sürece bayrakları sandıklardan çıkarın 50. yılda şampiyonluğa koşuyoruz sloganı ile yola çıktık. Başarı dışında hiçbir şey bizi sindirmemeli ve başka bir lüksümüz yoktur. Bundan dolayı Trabzonspor’umuz 50. Yıl hedefi ile bütün güçlerini birleştirerek hiçbir özelliğine bakmadan hepimizin sığındığı şemsiye altında bütün güçlerimizi birleştirerek Türkiye’ye haykıracağız.

Sporun dostluk ve kardeşlik için ne kadar önemli bir misyon üstlendiğini göstereceğiz. Bizim geleceğimiz muhteşem olacak. Biz 50 yıllık geçmişimize bakarak 150 yıllık geleceğimizi oluşturacağız. Bütün güç dengelerimizi derleyip toparlayan bir yönetim için yola çıktık. Şanlı tarihimizle birlikte yer alacağız. Gelecek yıllar için başarılı yıllar için bende mührümü basanlardandım diyenlerden olmak için, Trabzonspor’un şanlı tarihine en ufak bir leke sürmeden kongremizi yapacağımıza inanıyorum.

Bu yükün altından kimse tek başına kalkamaz. Trabzonspor camiasında binlerce insan var. Bizler onların sadece bir kısmıyız. Camiamızın yüzünü güldürmek için, itibarı yüksek ekonomisi güçlü başarıdan başarıya koşan bir Trabzonspor için sizlere sırtımızı dayayarak yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Usta’nın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyeleri özgeçmişleri okunarak tek tek sahneye çağırıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor