Muharrem Usta: Uykumuz kaçmıyor

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, kulübün üst seviyeye çekilmesi adına her türlü adımı sorumluluk duygusu içinde taşıyacaklarından hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirterek, "Kulübümüz çok derin sorunlarla karşı karşıya ama Trabzonspor'a

Muharrem Usta: Uykumuz kaçmıyor
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, kulübün üst seviyeye çekilmesi adına her türlü adımı sorumluluk duygusu içinde taşıyacaklarından hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirterek, "Kulübümüz çok derin sorunlarla karşı karşıya ama Trabzonspor'a yeni şampiyonluklar ve yeniden ayağa kalkmak yakışır. Genç nesillere yeni yeni şampiyonluklar yaşatmak yakışır. Bu büyük camianın Trabzonspor şemsiye altında tekrar bütünleşerek Türkiye'ye yeniden imza atması yakışır. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu.
 
"BENİM BAŞKAN OLARAK BİR SAAT BİLE UYKUM KAÇMIYOR"
 
Usta, başkan olarak bir saat bile uykusunun kaçmadığını ifade ederek, "Eyvah bu iş ne olacak, bunun altından nasıl kalkacağız ,bu kadar sıkıntı ne olacak diye hiç uykumuz kaçmadı. Başarmak istiyorsanız bunlara göğüs germesini bileceksiniz. Bilmek zorundasınız, zaten onun için geldik biz buraya. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Görev süresi boyunca yaşadıklarımızdan dersler çıkartıp, şimdiden gelecek sezonun hesaplarını yapıyoruz. Elimizdeki oyuncuları bir makinede öğütür gibi öğütmek istemiyoruz. Elimizdeki oyunculara bakıp gelecek sezona bir planlama yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
"50 YIL HEDEFİNİ BİRLİKTE BAŞARMAK İÇİN KOYDUK"
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 50. yılda hedef koyduklarını belirterek, "Bizim 50 yılımız geliyor. 50 yılda bir hedef koyduk. Hedefsiz bir yönetim olur mu? Hayatta hedefsiz insan olur mu? Hele konu Trabzonspor olunca 50 yıl es geçilir mi? Birilerinin hadi gelsin 50 yıl göreceksiniz siz demeleri için koymadık. Biz beraber başarmak için koyduk. Bunu başarması gereken Muharrem Usta değildir. Biz bunu hep birlikte başaracağız. Kesinlikle bu camiaya inanıyorum. Biz birlikte 50 yılı es geçmemeyi ilke edinerek bunu başarmak durumundayız. Milyonlar bizim arkamızda, bunu bizden bekliyorlar" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor