Muharrem Usta: "Transferler için..."

Muharrem Usta'dan önemli açıklamalar...

Muharrem Usta: "Transferler için..."
Muharrem Usta transfer konusunda açıklamalarda bulunarak İtalya ve Fransa'da olacağız dedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, şartlara göre en iyi transferleri yapacaklarını belirterek, bayramda satılacak ve alınacak oyuncularla ilgili olarak İtalya ve Fransa'da olacaklarını söyledi. 

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, bordo-mavili taraftarlardan biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şartlarımıza göre en iyisi olacak, panik yok. Bayramda satılacak alınacak oyuncularla ilgili İtalya ve Fransa'dayız. Şimdiden iyi bayramlar. 6-8 oyuncu ilavesiyle kadromuz güçlenecek, zenginleyecek. Acele ve panikle eski hataları tekrarlamamalıyız. Sabır arkadaşlar, sabır. Yeni oyuncular ile kampa katılanlardan 24-25 kişilik kadromuzu netleştireceğiz. Doğru işler yapmalıyız yoksa ağır bedel kaçınılmaz olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler