Muharrem usta: “Trabzonspor yanabilir ama“

Trabzonspor Başkanı Muharrem suta basın toplantısı düzenledi.

Muharrem usta: “Trabzonspor yanabilir ama“

Trabzonspor Başkanı Muharrem suta basın toplantısı düzenledi.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

İşte Usta'nın açıklamalarının satır başları...

Bu gece Türk futbol tarihi için önemli bir gece. Üzüntülümü olmalıyız. Yoksa Türkiye'de birşeylerin değişeceği işaret fitilinimi yandığı için gülmemiz mi lazım bilmiyoruz. Bizim anlamız açık. Türk futbolunun  değişim içine girmesine bir şeyler sebap olacaktır. Gerçekleri babaları çocuklarına öğretemesi gerekiyor. Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev hayattır. Bugün Türkiye'de spor üzerinden konuşmamız çok hoş değil. Ama biz insanlar hafta sonlarını mutlu geçirsinler. Mahallede karşıt takımlar birbiriyle kavga etmesin diye spor medeniyet için bir araçtır.

Bu maç Özer'in ikinci sarı kartı ile bitmişti. Ya sonrası. Aykut'a verilen kırmızı da yan hakem içeri koştu ve sarı kartı ver dedi. Öbür taraftan koşmuyorsun o zaman koşuyorsun. 

Maç bir dakika uzatıldı. 86'da penaltı oldu. 4 kırmızı kart uzatıldı. 1 dakika uzatıyorsunuz onuda oynatamıyorsunuz. Düşünebiliyor musunuz.

Bitnel nerede ne yapacaksan yap. Git fitness salanunda hocalık yap. Deniz Ateş Bitnel sorun sen değilsin. Keşke öyle olsa Türkiye'deki bu iklim temizlense. Bu işe kimler sebep oluyor, onların temizlenmesi lazım. Tamam bir takım ağalar olabilir. Bu iklim değişmek zorundadır. TFF MHK biz Trabzonspor camiası yapmadan bu iklimin neden olduğunu bu ülke kamuoyuna anlatın. Bizim ilişki ağımız bütün olan biteni çözecek kadar güçlüdür. Trabzonspor yanabilir ama bu düzeni değiştirmek zorundayız. 

Salih Dursun bu gece Türk futtbolşuna kırmızı kartı göstermişti. bu bir semboldür. Milyonların yaşadığı Türkiye Cumhuriyeti'ni dünyaya rezil etmesi nasıl beceriyorusunuz? 

Dünyaya Türkiye'yi rezil ettirmeye doğru giden bu yapıyı görmüyor musunuz? Başta söylediğimi kelimeleri Türk Dil Kurumundan okumaları lazım. Nasıl bir ülkeye bukarar zarar verebiliyorusnuz . Biz buralardan kalkarız. trabzonspro neler gördü. Varsa sorumluluk duygunuz artık yeter. Salih dursun inşallah rüyalarınıza girer. Kabus gibi üzerinize çöker. 

Taraftaralrımızın bazı taşkınlar olduğubnu duydum. Sakın ola taşkınlık yapmayın. Siz sakinolun bu düzen değieşecek bu ilkede. Galatasaray taraftarıda çok pişman. Bizim Galatasarayla bir sıkıntımız yoktu. Oturduk dertleştik. İddiası olamyan iki takımla sahaya oynanan tiyatrto nedir.

Haksızlığı isyanın sembolüdür Salih dursun. taraflı tarafsız bütün kulüplerinona sahip çıkamsı gerekir. Bugün bunun son günüdür. yarın başka bir gün olacaktır. Trabzonspr içinde Türki futbolşu içinde başka bir gün olacaktır. Bu akşam bir tiyatro seyrettik ama çok kötüydü. ben zekası olan insanların zekasıyla oynamaya çalışanşatra çok gülüyorum. 

Penaltı olduğunda hamiye haber gönderemedim. Onur kaleden çıksın o penaltı ne olacaksa olsun dedim. Onur'un da aklına gelmesi sordum. Bu akşam fitilin ateşlendiği gecedir. ama kap kara bir gecedir. Bu düzeni değiştirmediğimzi sürece mutlu günleri hiçbir kulüp yaşayamayacaktır. Bizim bildiğimiz iklimi düzeltmek MHK ve TFF'ye düşer. Ah Deniz Ateş bitnel keşke sorun sern olsaydın. ama sen sadece burada bir figürsün.

Trabzonspor taraftarları lütfen taşkınlık yapmayın. Bugünden sonra herşey farklı olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor