Muharrem Usta sponsorluk için tarih verdi

Trabzonspor Başkanı Muharrem usta'dan Haber61'e önemli açıklamalar.

Muharrem Usta sponsorluk için tarih verdi
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor başkanı Muharrem Usta sporsorluk anlaşmasında sona geldiklerini ve lansman tarihi belirlediklerini söyledi.

Muharrem Usta Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin gebze'de düzenlediği iftar organizasyonunda Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu 

Usta, "Bizim stadtan önemli bir gelir beklentimiz var. Loca kombine satışmarı var. Locaları birebir eşleştirmiş durumdayız önemli bölgeler bitmiş. Kombine ve diğer satışlar ramazan sonrasında olacak. Formalarda da bizim ilk etapda 150 bin sayısına ulaşmamız gerekiyor. Sponsorluklarla işi bitirmiş durumdayız. Dün itibari ile göğüs reklamı konusunda uluslararası bir firma ile lansmanının gününü de belirlemiş durumdayız. Trabzonspor'un iyi günleri gelecek. Hayalsiz olmaz ama hayal dünyasında ada olmamanız gerekiyor." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor