Muharrem Usta: "Muhteşem bir stat oldu"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve bordo-mavili yöneticiler, Beşiktaş'ın yapımı sona eren yeni mabedi Vodafone Arena'yı gezdi. Siyah-beyazlı kulübün Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil de, Usta'ya Vodafone Arena'nın özelliklerinden bahsetti.    Trabzonspor

Muharrem Usta: "Muhteşem bir stat oldu"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve bordo-mavili yöneticiler, Beşiktaş'ın yapımı sona eren yeni mabedi Vodafone Arena'yı gezdi. Siyah-beyazlı kulübün Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil de, Usta'ya Vodafone Arena'nın özelliklerinden bahsetti. 
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Vodafone Arena’ya ziyarette bulundu. Statla ilgili, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil’den bilgiler alan Muharrem Usta, daha sonra açıklamalarda bulundu.
 
 
USTA: "YENİ BİR HEYECAN"
 
Güzel bir stat olduğu söyleyerek sözlerine başlayan Muharrem Usta, "İki ay önce görmüştüm. Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umut ederim ki dört büyüklerin taraftarları deplasmanda takımlarını destekleyebilirler. Futbolun buna ihtiyacı var” dedi.
 
980x735_8236517235636712.jpg
 
ÜRKMEZGİL: "İSTANBUL'UN İNCİSİ OLACAK"
 
Ahmet Ürkmezgil de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, şöyle konuştu:
 
“Geri sayım başladı. Muhteşem bir yapıt oldu. Bir an önce futbolcuların sahaya çıkmasını, taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Vodafone Arena, İstanbul’un incisi olacak."
 
Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil'e Trabzonspor heyetini ağırlama sırasında BJK Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun’un da eşlik etti.
 
980x551_194517695344985.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler