Muharrem Usta: "İmza işini hallettik"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün yeni Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte Trabzon'a geldi. Gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde olacak bir takım kurma planları içinde Teknik Direktör olarak takımın başına getirilen Ersun Yanal ile Trabzon'a

Muharrem Usta: "İmza işini hallettik"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün yeni Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte Trabzon'a geldi.

Gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde olacak bir takım kurma planları içinde Teknik Direktör olarak takımın başına getirilen Ersun Yanal ile Trabzon'a gelen Başkan Muharrem Usta Trabzon Havalimanında Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Başkan Usta yaptığı açıklamada "Yeni sezon için hep söylediğim gibi sıfırdan başlamamız gerekiyor. Bunları planlıyoruz artık. inşallah hayırlısı olur bu sene için" dedi.

Usta, 'Ersun Yanal'a imza töreni yapılacak mı?' şeklindeki soruya ise . "İmza yapmayacağız bitti o işler. Hayırlı olsun." şeklinde cavep verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler