Muharrem Usta iki yönetici ile görüşecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Nevzat Aydın ve Ali Rıza Egemen'in sosyal medya üzerinden yaşadıkları tartışma nedeniyle iki yöneticiyle görüşeceği öğrenildi. Camiaya ‘birlik-beraberlik’ mesajları verdiği bir dönemde kendi ekibindeki 2 yakın çalışma ar

Muharrem Usta iki yönetici ile görüşecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Nevzat Aydın ve Ali Rıza Egemen'in sosyal medya üzerinden yaşadıkları tartışma nedeniyle iki yöneticiyle görüşeceği öğrenildi.

Camiaya ‘birlik-beraberlik’ mesajları verdiği bir dönemde kendi ekibindeki 2 yakın çalışma arkadaşının bu tip polemiklere girmesine tepki koyan Trabzonspor’un patronunun yakın çevresine, “Böyle görüntüleri asla vermememiz lazım. Yoksa eleştirdiğimiz yönetimlerden ne farkımız kalacak. Trabzonspor’daki birlik bütünlüğü önce yönetimdeki uyumla başlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Usta’nın 2 yöneticisiyle özel olarak da görüşeceği ve konuyla ilgili duyduğu rahatsızlığı aktaracağı belirtildi.
 
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın'ın, sosyal medya üzerinden yazdığı “Trabzonspor olmasa açlıktan ağzı kokacak olan gazeteci müsveddeleri yine başlamışlar konuşmaya. Daha ilk günden hem de” şeklindeki mesaja bir başka Yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen “Trabzonspor olmasa makamı olmayacak olanların; ekmek parası peşinden koşan gazetecilere hakaret etme hakkı yoktur. Lütfen akıllar başa” şeklinde cevap vermişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor