Muharrem Usta futbolculara süre verdi

Trabzonspor'da Avrupa hedefi açısından hayati önem  taşıyan Gençlerbirliği karşılaşmasından alınan 3-1'lik mağlubiyetten çok oyuncuların performansı tartışma konusu oldu.   Başkan Muharrem Usta yaptığı basın toplantısında oyuncularla konuştuğunu ve  Fener

Muharrem Usta futbolculara süre verdi
Trabzonspor'da Avrupa hedefi açısından hayati önem  taşıyan Gençlerbirliği karşılaşmasından alınan 3-1'lik mağlubiyetten çok oyuncuların performansı tartışma konusu oldu.
 
Başkan Muharrem Usta yaptığı basın toplantısında oyuncularla konuştuğunu ve  Fenerbahçe maçından sonra gidecek oyuncularla görüşeceklerini söyledi.
 
Başkan Usta, 'Ben az önce oyuncularla bir toplantı yaptım Bunun nedeni Gençlerbirliği maçı değil. Avrupa'ya gitme ihtimalimizi biz Başakşehir maçında kaybettik, Gençler maçında değil. Bugüne kadar yaşananların üstüne neşteri vurmazsanız bu böyle gider. Bende futbolculara dedim ki bu kar topu bizi de vuramayacak. İşin özeti şuydu bu yolculuğa gönlünü ruhunu ortaya koyan Bordo mavili renklerle bile devamlı motive olan yeni bir sürece gireceğiz. O yüzden gidecekler için sene sonuna kadar vakit kaybetmeyeceğiz. Fener maçından sonra gideceklerle konuşucağız. Gençleri takıma monte edeceğiz. Gelecek olan kiralıklar içinde hesap yapıyoruz. En az 2 aydır çalışıyoruz yol haritamız şekillendi' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler