Muharrem Usta'dan transfer müjdesi

Usta, galibiyetin tam zamanında geldiğini söyledi

Muharrem Usta'dan transfer müjdesi

“Sezona iyi başlayamadığımızı kabul ediyorum. Dolayısıyla deplasmandaki Galatasaray galibiyeti olabilecek en iyi zamanlardan birinde geldi. Takım nefes aldı, taraftarlar ayağa kalktı”

“Arena’da futbolcularımız çok akıllı bir futbol oynadı ve kazandı. Ersun hocanın katkısı zaten tartışılmaz. Sezonu yeni açtık gibi kabul ediyoruz. Bundan sonra da savaşmaya devam edeceğiz”

Hem ekonomik hem de sportif olarak dibe vurmuş Trabzonspor’u devralan, göreve geldiği günden bu yana önemli hamlelere imza atan Muharrem Usta, hiç şüphesiz ki Galatasaray galibiyetine en çok sevinen isimlerden biriydi. Trabzonspor Başkanı, Arena’daki zaferi anlattı ve bundan sonrasi için de iddialı açıklamalar yaptı.

‘Kapasitelerini gördüler’

Usta, “Sezona iyi başlayamadığımızı kabul ediyorum. Dolayısıyla deplasmandaki Galatasaray galibiyeti olabilecek en iyi zamanlardan birinde geldi. Takım nefes aldı, taraftarlar ayağa kalktı. Futbolcularımızın kapasitelerini görmeleri anlamında bu maç çok önemliydi. Çok akıllı bir futbol oynadık ve kazandık. Ersun hocanın katkısı zaten tartışılmaz. Bu galibiyetle elbette sezonu tamamlayacak değiliz. Aksine sezonu yeni açtık. Böyle görüyoruz” diye konuştu. 

‘O coşkuyu gördüm’

Maçtan sonraki atmosferi değerlendiren Başkan, “Takımla beraber Trabzon’a döndüm. Orada futbolcuların neşesini ve taraftarın coşkusunu gördüm. Umutlar bir kez daha arttı. Ersun Yanal kariyerinin en motive dönemlerinden birini yaşıyor. Olabilenin en iyisini yapmak istiyoruz. Sonuna kadar savaşacağız ve başaracağız. Tek başımıza bu işin üstesinden gelemeyiz. Şehrin ve taraftarın arkamızda olması şart. Bu yolu beraber yürüyeceğiz. Lütfen uygun şartta satışa sunduğumuz kombinelere ilgi göstersinler” dedi.

‘Transfer yapacağız’

Son olarak devre arasında transfer yapıp yapmayacaklarına açıklık getiren Usta, “Sezon öncesinde işimiz zordu. Şimdi biraz daha kolay. Çünkü ekonomik ve prestij anlamındaki kötü durumu düzelttik. Çalışmalara erken başlayacağız. Hocamızın isteği doğrultusunda bu kez geç kalmadan, zamanında takviyeler yapacağız. Kimse bu konuda endişe etmesin. Doğru hamleler yapmak adına şimdiden planlamaya geçtik” ifadesini kullandı. 

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler