Muharrem Usta'dan Trabzonspor taraftarına mesaj!

Trabzonspor taraftarının Arena'ya alınma kararı sonrasında Muharrem Usta, taraftarlara mesaj gönderdi.

Muharrem Usta'dan Trabzonspor taraftarına mesaj!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Trabzonspor taraftarının, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galarasaray Trabzonspor karşılaşmasına alınması kararı sonrasında Başkan Muharrem Usta sosyal medya üzerinden taraftara mesaj gönderdi.

Usta, sosyal medya hesabı üzeirnden verdiği mesajda, "Değerli Trabzonsporlular! Taraftara İstanbul yasağı nihayet kalktı. İzlanda'yı kıskandıracak bir organizasyona imza atmak size çok yakışır." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA 

Konu ile ilgili olarak Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada ise; "İstanbul Valiliği takımımızın 22 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maça taraftarlarımızın alınması yönünde karar vermiştir. Bilet organizasyonu kulübümüz tarafından yapılacak olup, taraftarlarımız ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor