Muharrem Usta'dan önemli açıklamalar

Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta'dan önemli açıklamalar
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta katıldıı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta şunları söyledi;

Attığımız her adımı 3-4 adım sonrasını planlayarak atıyoruz. Biz hareketlerimizi forma üzerine kuruyoruz. Her yaptığımız işe bir forma sıkıştırıyoruz. Biz aslında Trabzonspor tarihinde zirve sattığı forma sayısı 75 bin. O nedenle sponsor uzun süreli anlaşma yapmıyor. Biz bunları düşünüyoruz. Hedefimiz 100 bini aşmak. Çok basite alan taraftarlar var. Her adımda 5-6 adım sonrasını düşünüyoruz. 4-6 ay sonra geriye baktığımızda meğer burada böyle bir amaç varmış diyecekler. İmse havaya girip muhteşem bir sezon geçireceğimizi düşünmesin. Nerede olacağımızı hep beraber göreceğiz.

ÇUBUKLU FORMA KABUSUMUZ OLDU

Çubuklu forma kabusumuz oldu. Göreve geldiğimizde geç kalınmıştı ama bir hafta 10 gün içinde çubuklu forma dahil bütün formalar çıkacak.

AKYAZI STADI NE ZAMAN AILACAK?

Akyazı stadını onlar dışarıdan gördüler. Hiç görmediler. Bir iki hafta içinde görmeye başlayacaklar ve hayran kalacaklar. Stada da Akhisar maçı ile geçeceğiz. Çok çile çektik. Bu kulüp uçurumun kenarından döndü. Bu külüne bir daha Allah o pozisyonu nasip etmesin. İyi günler geldiğinde bu durumu bir belgesel olarak herkese göstereceğiz.

DARBE GİRİŞİMİ

Acı bir süreç ortaya çıktı. Biz sosyal sorumluluğu en üst düzeyde olan topluluklarız. Bu büyük camiaların sorumluluğunu alan bizlerin böyle bir süreci taraf olmadan atlatmamız mümkün değildi. TBMM’ye bomba atılan bir ortamın unutulması mümkün değil. İnşallah orası bir müze olurda neler yaşandığını gelecek nesiller de görür.

FENERBAHÇE TARAFTARI TRABZON’A GELSİN

Fenerbahçe taraftarı Trabzon’a gelsin Biz istiyoruz. Onlarda gelsin. Benim burada her hangi bir takıma rezervim yok. Artık Türkiye’de seyircilerin Avrupa’ya bakıp imreneceklerine bu işi bizim yapmamız lazım. Kendimize güvenmeliyiz ve herkesin birbirine gitmesi lazım. Bizin korkulardan arındırılmış bir cesarete ihtiyacımız var.

AZİZ YILDIRIM İLE DİYALOĞUMUZ YOK

Aziz yıldırım ile hiç diyaloğumuz yok. 1. Ve 2. Dünya savaşını yaşadı ülkeler insanlar öldü ama liderler yine bir araya geldi. Normalleşme olacaksa her alanda olmalı. 3 Temmuz sürecini FETÖ Fenerbahçe sepetinin içine koymaya kimse kalkmasın. Bir araya gelelim ama benim bazı şeyleri yok saymamı kimse düşünmesin.

HAKEM HATALARI

Geçen sene çok çok üzücü bir sene yaşadık. Ben busene yine hatalar olacağını düşünüyorum ama kurumsal bir hatanın kulüplere çok ağır bedellerin ödettireceğini düşünmek istemiyorum. Trabzonspor bir devrin fitilini ateşleyen bir takım. Ben gerekirse Trabzonspor lehine ekstra işle yapılıyorsa bunun içinde toplantı yaparım. Biz bir aileyiz bu ailede rahatsızlık varsa herkes rahatsız olur. Sürekli bir yanlışın olması ve bir kiki kulübe sürekli kötü şeyler yapılması olmaz.

TRABZONSPOR VE BURSASPOR TARAFTARI İÇ İÇE OLACAK

Türkiye’de yarın bir ilki yapacağız ve Trabzonspor Bursaspor taraftarı iç içe olacak. Yarın Bursaspor ve Trabzonspor taraftarı yan yana olacak. Trabzonspor’un Passolig sayısı çok düşük. Bir kampanya daha yapıp forma alana Passoligi hediye edeceğiz. Artık bu kulübe ekonomik destek olmaya seferberlik ilan edelim. Trabzonspor’un Passolig sayısı 200 bin civarında olmalı. Yarın o stad dolmazsa beni inanılmaz bir mutsuzluğa iterler. Trabzonspor canımız ciğerimizdir. Bu badireleri atlatan Trabzonspor’un o stadı doldurmaya ihtiyacı var. Bunca emeğe karşı bizimde bir isteğimiz var. Yarın orada bir şölen havası olsun.

TRABZON’DA JÜBİLE MAÇI

İlk haftanın ardından diğer hafta arasına bir tanışma seramonisi yapacağız ve bu bir jübile maçı olacak. Bunun çalışmasını yapıyoruz.

KADRO DIŞI OYUNCULAR

Elimizde hiç oyuncu kalmayacak ama kalırsa 4 -5 ay oynamayacak. Kalmaz diye düşünüyorum. Ama kalırlarsa oynamayacaklar.

UÇAN KOMBİNE VE OTOBÜSLÜ KOMBİNE

Orası yeni bir mabet olacak. Herkes yeni statta maç izlemek istiyor. Sadece Trabzon’dakilerin değil şehir dışından da stada maç izlemeye gelecek. Bunun çalışmasını yaptık. Uçak biletli kombineler hazırlanıyor. 8 maç için yapılacak. Uçan kombine geliyor. Taraftarlarımızın buna rağbet göstereceğini düşünüyorum. Fiyatını da onlarla belirleyeceğiz. Esnek bir model olacak. Biz ekonomisi güçlü olandan çok para almak istiyoruz. Localarımız ve VIP localarımız var. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağız. Çok çeşitli indirimler yapacağız. Liseliler için ayrı bir kampanya yapacağız. Yakın illerden de otobüslü kombine yapacağız. O gücü taraftar olarak arkamızda gördüğümüzde başaramayacağımız bir şey yok.

GELİYORUZ

Biz busene sadece zevk almaya çalışalım. Ersun hoca ile bu takımın kora kor mücadele edecek bir takım olacağını görecekler. Hesabınızı bildiğiniz yerde sabredersiniz. Trabzonspor taraftarı sabırsızdır. Aniden patlar düşüncesini yıkalım ne oldu bunlara desinler. Bizde onlara geliyoruz diyelim.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor