Muharrem Usta'dan Belçika örneği

Muharrem Usta "Evet yapabiliriz"

Muharrem Usta'dan Belçika örneği

Haber61 - Spor Servisi - Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, EURO 2016'da çeyrek finale yükselen Belçika'yı örnek gösterdi.

Muharrem Usta, Fransa'da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Şampiyonasın'da grup karşılaşmaları sonrasında 2. tur eşleşmesinde Macaristan karşısında 4-0 galip gelerek çeyrek finale yükselen Belçika'nın futbolda yeni trend olduğunu söyledi.

Başkan Usta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Oynayanıyla, çıkanıyla, gireniyle, kadroya giremeyeniyle yeni trend Belçika. Sabır ve programlı çalışma bu işin ilacı" dedi. Başkan Muharrem Usta mesajının sonuna ise Trabzonspor'da yaptıkları çalışmalara değinerek İngilizce olarak "Yes We Can! (Evet yapabiliriz!)" yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor