Muhammet'in milli umutları sönüyor

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Muhammet Demir henüz umduğunu bulamadı.   Türk futbolunun en çok gelecek vaat eden oyuncularından biri olarak gösterilen genç forvet, bordo-mavili forma altında başarıyı yak

Muhammet'in milli umutları sönüyor
Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Muhammet Demir henüz umduğunu bulamadı.
 

Türk futbolunun en çok gelecek vaat eden oyuncularından biri olarak gösterilen genç forvet, bordo-mavili forma altında başarıyı yakalayamadı.

Sezonun ilk yarısında Gaziantep’te 7 gol atıp 3 asist yapan ve son derece formda olan Muhammet, Trabzonspor’a geçmesiyle sürekli düşüşe geçti. Sadece 2 gol atabilen 24 yaşındaki oyuncu, hedeflerinden de uzaklaşmak zorunda kaldı.

Mutsuz dönem

EURO 2016 öncesi milli formayı çok isteyen, sürekli kendini geliştirmeye çabalayan Muhammet, hem kendi performansının hem de takımının durumunun hep kötüye gitmesiyle mutsuzluk yaşamaya başladı.

Trabzonspor formasıyla sezonun ikinci yarısında çıktığı 11 maçta 9 yenilgi gören başarılı forvet, attığı 2 golde de yenilgiye engel olamadı.

İlk maçında Akhisar Belediyespor filelerini sarssa bile yenilgiye engel olamayan yıldız oyuncu, Gençlerbirliği önünde alınan 3-1’lik mağlubiyette de golünü atsa da yine sıfır çekti.

Kariyerinde yeni bir sayfa açıp, farklı adımlar atmak isterken tam tersi düşüşe geçen Muhammet Demir, başta milli takım hedefi olmak üzere birçok düşüncesini şu an için rafa kaldırmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler