Muhammet ve Güray transferlerinde son durum

Trabzonspor’da devre arası transfer görüşmelerini hızlandırdı. Bordo-Mavili takımın Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Gaziantepspor’dan Muhammet Demir ve Akhisar Belediyespor’dan Güray transferleri hakkında Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulundu

Muhammet ve Güray transferlerinde son durum

Trabzonspor’da devre arası transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Bordo-Mavili takımın Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Gaziantepspor’dan Muhammet Demir ve Akhisar Belediyespor’dan Güray transferleri hakkında Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulundu.

Muhammet Demir konusunda açıklamalarda bulunan Büyükaydın, "basında çıkan anlaştılar haberleri gerçeği yansıtmıyor. Gaziantepspor cephesinden 4 yıllık anlaştık açıklaması gerçeği yansıtmıyor. Öyle bir şey söz konusu değil. Bizim istediğimiz şartlarda transfer olursa olur. Gaziantepspor kulübüde kendi menfaatleri doğrultusunda şartlar belirledi" dedi.

Gaziantepspor’un Muhammet Demir transferinde astronomik rakamlar talep ettiğini belirten Büyükaydın, "bize söylenen fiyatta makul seviyeler oluşmaz ise Muhammet Demir’i almayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesporlu Güray Vural transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, "Güray transferi konusunda netleşmiş bir şey yok. Akhisar Belediyespor ile görüşme gerçekleştirildi. Onların bizden istediği futbolcular konusunda anlaşabilirsek transferde mesafe alırız" şeklinde konuştu.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor