Muhammet ilk peşinde

Trabzonspor’un ara transferde Gaziantepspor’dan transfer ettiği Muhammet Demir, hafta sonu oynanacak Akhisar maçında Bordo-Mavili forma altında ilk golünü atmanın planlarını yapıyor. Golcü oyuncu ilk maçında kupaya veda etmenin kendisi için kötü bir durum

Muhammet ilk peşinde

Trabzonspor’un ara transferde Gaziantepspor’dan transfer ettiği Muhammet Demir, hafta sonu oynanacak Akhisar maçında Bordo-Mavili forma altında ilk golünü atmanın planlarını yapıyor.

Golcü oyuncu ilk maçında kupaya veda etmenin kendisi için kötü bir durum olduğunu belirtirken, “Ligde iyi olmadığımız bir dönemde kupayı alıp Avrupa’ya gitmek istiyorduk ancak olmadı. Şimdi tekrar lige sarılıp bizi Avrupa’ya taşıyacak bir sıralamaya oturmak istiyoruz. Bu takım kadrosu ve kalitesi de bunu başaracaktır” dedi. Trabzonspor  forması altında ilk golünü de atmak için sabırsızlandığını söyleyen Muhammet, “İnşallah bu hafta Akhisar deplasmanında Bordo-Mavili forma altında golle tanışırım ve 3 puanı alan taraf oluruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor