Muhammet Demir Transferinde son durum

Trabzonspor’da forvet mevkiine yapılacak isimlerle  Bordo-mavili yönetim ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Transfer listesinde hemen her sezon devre arası ve sezon başı gündeme gelen Gaziantepspor’un oyuncusu Muhammet Demir yine Bordo-Mavililerin radarına g

Muhammet Demir Transferinde son durum

Trabzonspor’da forvet mevkiine yapılacak isimlerle  Bordo-mavili yönetim ön görüşmeler gerçekleştiriyor.

Transfer listesinde hemen her sezon devre arası ve sezon başı gündeme gelen Gaziantepspor’un oyuncusu Muhammet Demir yine Bordo-Mavililerin radarına girdi.

Forvet hattında bulunan oyuncuların formsuzluğu Yönetim ve teknik kadroyu kara kara düşünürken bu mevkii için çözüm önerileri aranıyor.

Trabzonspor Yönetiminin Gaziantep Yönetimi ile Muhammet Demir’in transferi için görüştüğü ve görüşmenin olumsuz olduğu belirtildi.

Trabzonspor Yönetiminin kadroda düşünülmeyen oyunculardan Gaziantepspor teknik heyetinin uygun gördüğü futbolcular önerilirken Gaziantepspor yönetimi önerilen isimleri kiralık olarak istediği ve Muhammet Demir için ise astronomik bir fiyat istediği Trabzonspor Yönetiminin bu fiyatlara soğuk olması nedeni ile transferin şimdilik askıya alındığı belirtildi.

Haber Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor