Muhammet Demir söz verdi!

Devre arası transfer sezonunda Gaziantepspor’dan kadroya dahil edilen Muhammet Demir Trabzonspor forması ile beklenen çıkışı yakalayamadı.   Eski takımındaki başarıyı bordo mavili forma ile yakalayamayan ve çıktığı 8 karşılaşmada sadece 1 gol kaydeden Muh

Muhammet Demir söz verdi!
Devre arası transfer sezonunda Gaziantepspor’dan kadroya dahil edilen Muhammet Demir Trabzonspor forması ile beklenen çıkışı yakalayamadı.
 
Eski takımındaki başarıyı bordo mavili forma ile yakalayamayan ve çıktığı 8 karşılaşmada sadece 1 gol kaydeden Muhammet yarın akşam oynanacak lan Gençlerbirliği karşılaşmasına kilitlendi.
 
Cardozo’nun sakatlık yaşadığı haftada 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılan Muhammet, hocasına 1 gol atması halinde gerisinin geleceğini, Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek istediğini söyledi.
 
Teknik Direktör Hami Mandıralı ise Muhammet’e, kendisine güvendiğini belirterek, kalan maçlar herkesin olduğunu gibi senin içinde çok önemli, kaliteni göster dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler