Muhammet Demir: “Ersun hocayla...“

Devre arasında Gaziantepspor'dan transfer edilen ancak beklenen çıkışı yapamayan Muhammet Demir yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini söyledi. 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Muhammet Demir, Bordo-Mavili formayla çıktığ

Muhammet Demir: “Ersun hocayla...“

Devre arasında Gaziantepspor'dan transfer edilen ancak beklenen çıkışı yapamayan Muhammet Demir yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Muhammet Demir, Bordo-Mavili formayla çıktığı 12 maçta 4 kez ağları havalandırmıştı.

24 yaşındaki forvetin yakın çevresine, “Ersun hocayla farklı bir hava yakalayacağımıza inanıyorum. Trabzonspor çok büyük bir camia ve her türlü zorluğun üstesinden gelecektir. Geçen sezondan mutlaka dersler çıkaracağız ancak önümüzdeki yıl farklı olacak. Ben de yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum” dediği öğrenildi.

KALBİM ONLARLA

Kişisel açıdan en büyük hedefinin yeniden A Milli Takım’a çağrılmak olduğunu da belirten Muhammet, “Önce takımımda etkili olup ardından Ay-Yıldızlı formayı tekrar giymek istiyorum. EURO 2016’da kalbim, oradaki arkadaşlarımla olacak. İnanıyorum ki gruptan çıkacaklar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor