Muhammet Beşir kayboldu

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu'nun takıma kazandırdığı Muhammet Beşir, Hami Mandıralı döneminde forma şansı bulmakta zorlanıyor.   Tekelioğlu'nun görev başında olduğu dönemde Türkiye Kupası'nda forma giydiği 4 maçta toplam 54 dakika sahada kalan Muhammet

Muhammet Beşir kayboldu
Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu'nun takıma kazandırdığı Muhammet Beşir, Hami Mandıralı döneminde forma şansı bulmakta zorlanıyor.
 
Tekelioğlu'nun görev başında olduğu dönemde Türkiye Kupası'nda forma giydiği 4 maçta toplam 54 dakika sahada kalan Muhammet 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu ışıldamasını Hami Mandıralı geldikten sonra gösteremeyen genç oyuncu, bir çok maçta ise kadroya giremedi.
 
Mandıralı'nın teknik direktörlüğünde Muhammet Beşir, ilk olarak Gaziantepspor karşılaşmasında 29 dakika, ligde ise Akhisar maçında 8, Osmanlıspor karşısında da 18 dakika oynadı. Genç isim bu dönemde gol kaydedemedi.Son 5 resmi maçta ise kadroda kendine yer bulamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor