Muhammet Beşir formayı unuttu

Haber61 Spor Servisi - Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor sahasında Başakşehir ile karşılaşıyor. Karşılaşma öncesinde kadrolar açıklandığında bir ismin olmaması yine dikkat çekti. O isim Muhammet Beşir oldu...   Sadi Tekelioğlu'nun bordo mavili takıma kaza

Muhammet Beşir formayı unuttu
Haber61 Spor Servisi - Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor sahasında Başakşehir ile karşılaşıyor. Karşılaşma öncesinde kadrolar açıklandığında bir ismin olmaması yine dikkat çekti. O isim Muhammet Beşir oldu...
 
Sadi Tekelioğlu'nun bordo mavili takıma kazandırdığı ve çıktığı 6 maçta 2 gol kaydederek kendini gösteren genç golcü , teknik direktörlüğe Hami Mandıralı'nın gelmesinin ardından adeta formayı unuttu. Tekelioğlu'nun sıkça şans verdiği Muhammet, Mandıralı döneminde yalnızca iki maçta oyuna sonradan dahil olarak 26 dakika şans bulabildi.
 
Bordo mavilil taraftarların çok şey beklediği isimler arasında yer alan Muhammet'in neden kadroda olmadığına dair ise bir bilgi paylaşılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor