Muhammet: "Adımlarını bile takip ediyorum"

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun 14 yaşındayken Araklıspor altyapısından keşfederek, kulübe kazandırdığı Muhammet Beşir'in yıldızı parlamaya devam ediyor.   Eskişehirspor'un ardından Gaziantepspor filelerini de sarsan Beşir'den önemli açıklamalar...  

Muhammet: "Adımlarını bile takip ediyorum"
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun 14 yaşındayken Araklıspor altyapısından keşfederek, kulübe kazandırdığı Muhammet Beşir'in yıldızı parlamaya devam ediyor.
 
Eskişehirspor'un ardından Gaziantepspor filelerini de sarsan Beşir'den önemli açıklamalar...
 
"Sadi hocama minnettarım. Beni o keşfetti. Keşfettiği yetmedi Trabzonspor'da şans verdi. Ömrüm boyunca bende özel bir yeri olacak.
 
N'Doye çok kaliteli bir futbolcu. Sezon başında bir penaltı kaçırmıştı ve ondan sonra düşüşe geçti. Morali bozuldu. Moral bozukluğu yüzünden atamıyor, yoksa kalitesi asla tartışılmaz bir isim. 
 
Hedefim Trabzonspor'da vazgeçilmez oyuncu olabilmek. Üst düzey bir oyuncu olmak. Ardından A Milli Takım'a gitmek. 
 
Cardozo gibi dünyaca ünlü forvet beni özel olarak çalıştırıyor. Bir forvet daha ne isteyebilir ki. Benim yerimde olmak isteyecek birçok genç forvet oyuncusunun olduğunu biliyorum. Benim üzerime titriyor. Özellikle son vuruş çalışması yapıyoruz. Antrenmanlarda attığı adımlarını dahi takip ediyorum. 
 
N'Doye'den de çok şey kazanmaya çalışıyorum. Çünkü ne kadar çok şey kazanırsam ileride bunların bana çok olumlu kazanımlar olarak geri döneceğini biliyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor