"Muhammet 10 yıla damga vuracak"

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Eskişehirspor maçında son 10 dakika oyuna girerek ilk kez A takım formasını giyen ve üçüncü golü kaydeden 18 yaşındaki Muhammet Beşir'in, Burak Yılmaz ile aynı tarzda bir oyuncu olduğunu söyledi. Tekelioğlu, "Burak Yılmaz

"Muhammet 10 yıla damga vuracak"
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Eskişehirspor maçında son 10 dakika oyuna girerek ilk kez A takım formasını giyen ve üçüncü golü kaydeden 18 yaşındaki Muhammet Beşir'in, Burak Yılmaz ile aynı tarzda bir oyuncu olduğunu söyledi. Tekelioğlu, "Burak Yılmaz ile aynı tarzda bir oyuncu. Çok hızlı, kısa mesafede o topa yetişmesi golü getirdi. Attığı gol hızının sonucuydu. Trabzonspor'a uzun yıllar faydalı olabilecek bir isim. İlk maçında 10 dakikada gol kaydetti, değeri 10 bin lira değil, 10 yıla damga vuracak bir futbolcu" diye konuştu.
 
Ömür de oynayacak 
Kadroya aldığı 17 yaşındaki Abdülkadir Ömür'ü ise oynatamamanın üzüntüsünü yaşadığını anlatan Tekelioğlu, "Onu da oyuna sokmayı planlıyordum ancak Okay'ın takımı 10 kişi bırakabileceği durumunun ortaya çıkması değişiklik planımı bozdu. Ona da sıra gelecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler