"Mücadelenin karşılığını alıyoruz"

Sezona iyi başlayan isimlerden biri olan Erkan Zengin, hiç şüphe yok ki, teknik direktörü Şota'nın Galatasaray maçındaki en büyük kozlarından biri olacak.   Karadeniz ekibinin sürpriz skor üreten isimlerinden biri olan Erkan Zengin, takımın son bölümlerde

"Mücadelenin karşılığını alıyoruz"
Sezona iyi başlayan isimlerden biri olan Erkan Zengin, hiç şüphe yok ki, teknik direktörü Şota'nın Galatasaray maçındaki en büyük kozlarından biri olacak.
 
Karadeniz ekibinin sürpriz skor üreten isimlerinden biri olan Erkan Zengin, takımın son bölümlerde bulduğu gollerin anlamına değindi. Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarında oyunu domine eden tarafın hep kendileri olduğunu dile getiren Bordo-Mavililer’in yıldızı şunları söyledi:
 
Demek ki istiyoruz, pes etmiyoruz. Gol ilk dakikada da gelebilir, son saniyede de. Son saniyelere kadar mücadele vermek, oyundan ve istemekten vazgeçmemek bence daha anlamlı. İyi takımız ve iyi mücadele edip karşılıklarını alıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor