Menajerler Trabzonspor'a eski MANU'luyu önerdi

Solbek arayışı içerisinde olan Trabzonspor’a Dinamo Moskova forması giyen Hollandalı Alexander Büttner, menajerler aracılığıyla önerildi. 2012 yılında da Bordo-Mavililer’in gündemine gelen ancak o dönem İngiliz devi M.United’a 6 milyon Euro bonservis bede

Menajerler Trabzonspor'a eski MANU'luyu önerdi

Solbek arayışı içerisinde olan Trabzonspor’a Dinamo Moskova forması giyen Hollandalı Alexander Büttner, menajerler aracılığıyla önerildi.

2012 yılında da Bordo-Mavililer’in gündemine gelen ancak o dönem İngiliz devi M.United’a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Büttner, burada beklentilere karşılık veremeyince 2014-2015 sezonunda Dinamo Moskova’nın yolunu tuttu. 26 yaşındaki futbolcu bu sezon kulübünde sadece 1 maçta 9 dakika forma giyebildi. Kulübü tarafından maliyetinin yüksek olduğu gerekçesiyle de gözden çıkartılan Büttner’in satın alma opsiyonlu kiralanabileceğinin Bordo-Mavililer’e bildirildiği kaydedildi. Trabzonspor’un oyuncu hakkında araştırma yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor