Mehmet ve Erkan buluşuyor!

Trabzonspor’da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici’nin Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından ettiği kavga gündeme bomba gibi düşmüştü.   Erkan’ın attığı yumrukla büyüyen kavga diğer futbolcular tarafından yatıştırılsa da olayın basına yansıması yönetimi kızdırmışt

Mehmet ve Erkan buluşuyor!
Trabzonspor’da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici’nin Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından ettiği kavga gündeme bomba gibi düşmüştü.
 
Erkan’ın attığı yumrukla büyüyen kavga diğer futbolcular tarafından yatıştırılsa da olayın basına yansıması yönetimi kızdırmıştı. İşte bu ikili milli aranın tamamlanmasının ardından olaydan sonra ilk kez bir araya gelecek. Sportif direktör Süleyman Hurma’nın, Erkan Zengin’le bu konuda özel olarak görüştüğü ve vurduğu arkadaşından kesin bir dille özür dilemesini istediği öğrenildi. Erkan’ın da davranışından pişman olduğu ve bunu seve seve yapacağı öğrenildi. 
 
‘Bir daha olmasın’
 
Mehmet Ekici de olaya ılımlı bakıyor. Tedavisi devam eden ve takımdan ayrı çalışan oyuncunun da Erkan’a karşı bir kızgınlığı kalmadığı bildirildi. Olayın tatlıya bağlanacak olmasının ekipteki diğer oyuncuları mutlu ettiği ifade ediliyor. Ayrıca yönetimin bu olayın tekrarlanmaması konusunda Süleyman Hurma’ya uyarıda bulunduğu da gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor