Mehmet sahada çalıştı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor bu hafta deplasman da karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde saat 17:00’da yaptığı çalışma ile  sürdürdü. Bir süredir Erken Zengin ile birlikte Trabzon gündeminden düşmeyen M

Mehmet sahada çalıştı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor bu hafta deplasman da karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde saat 17:00’da yaptığı çalışma ile  sürdürdü. Bir süredir Erken Zengin ile birlikte Trabzon gündeminden düşmeyen Mehmet Ekici, akşam yapılan antrenmana katıldı. sakatlığı süren Mehmet Ekici takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı

İzinli olan Erkan Zengin ise çalışmaya katılmazken hasta olan Ndoye, bu hafta antrenmana ilk kez katılıdı. Kaleci Esteban, Milli takımdan dönerek akşam antrenmanına katıldı.

Antrenmanın bir sürprizi ise Possolig talihlilerine oldu. Passoligi olan taraftarlar Bordo Mavili takımın yıldız oyuncuları fotoğraf çektirdiler. Basına açık olan bölümde antrenmanda bunlar yaşanırken Şota’nın ise oyuncularının moralini yüksek tutarak hazırladığı dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler