Mehmet kaldığı yerden devem ediyor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme Turunda Lüksemburg temsilcisi Differdange ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldi.Geçtiğimiz sezon attığı frikiklerle bordo mavili takıma büyük katkı yapan Mehmet Ekici bu sezon ilk resmi karşılaşma olan

Mehmet kaldığı yerden devem ediyor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme Turunda Lüksemburg temsilcisi Differdange ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldi.

Geçtiğimiz sezon attığı frikiklerle bordo mavili takıma büyük katkı yapan Mehmet Ekici bu sezon ilk resmi karşılaşma olan Differdange maçında yine bir duran toptan golünü attı.

Mehmet 44. dakikada ceza sahasının sol köşesine yakın noktada yerde kaldı. Hakem serbest vuruş kararı verdi. Topun başına geçen Mehmet Ekici kullandığı müthiş frikikle Trabzosnpor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler